Trending Topic

Untitled Document

29 Kasım 2017 Çarşamba

Driver Booster 5.1 Lisans Kod Pro Licence

iobit Driver Booster 5.1 Lisans kod Pro Licence(Ücretsiz Pro version yapmak )





iobit Driver Booster 5.1 Yeni version olarak çıktı ve tabiki yine ücretsiz olarak Pro versiona geçmek için Lisans kodu  ( Serial Key ) istemektedir.


Pro versiona geçmek için yapmanız gereken iobit Driver Booster 5.1 indirdikten sonra programın en alt kısmında bulunan lisans gir kısmına tıklayıp Pro lisans kodunu kopyalayıp yapıştır yapmak.


      7E6CA-C22FD-0F079-5A0A1

Yukaridaki kod tek kullanimliktir.interneti kesip girince aktif olur.Tarama yaptiktan sonra tekrar Free ye geri doner.Dogru duzgun calisan bir koda ulastigimizda sizlerle paylasacagim.Facebook tan bizi ekleyerek daha kolay haberiniz olur...


Not: Bazı sitelerde crack dosya verilerek Driver booster 5 versiyonu proya yükseltildiği verilmiştir.Soranlara da dosya zararsız virüs yoktur denilmektedir.Arkadaşlar CRACK dosya demek zaten korsan yazılımdır ve o dosyanın içine zararlı yazılım koymadan zaten o dosya çalışmaz.Bu yüzden Crack dosya indirmeyin.İlk etapta anlamayabilirsiniz ama ileriki zamanlarda mutlaka bilgisayarınıza zarar verecektir.PRO LİSANSA YÜKSELTMEYİ BİZİM YAPTIĞIMIZ GİBİ YANLIZCA LİSANS KODUYLA YAPIN!!!
//DENEME